Greenhomen logo

Faceboo-logo

Faceboo-logo

kukkia rappusilla

Pihasuunnittelu-otsikko

GreenHomen  suunnittelupalveluiden avulla saat pihastasi ja puutarhastasi  omannäköisesi ja  toimivan  kokonaisuuden, ympäristön asettamat vaatimukset huomioiden. Uudisrakennuskohteissa suunnittelijaan kannattaa ottaa yhteyttä  mielellään heti, kun tontti on ostettu. Voit valita palvelupaketeistamme itsellesi sopivimman.

PIHAKÄYNTI – Ammattiapua!
Pihakäynnillä käymme läpi pihasi ongelmakohtia ja etsimme ratkaisuja niihin. Saat tietoa mm. millaisia kasveja voit pihallesi istuttaa tai kuinka hoitaa olemassa olevia kasveja.

Ideoita ja oivalluksia
Ideoita ja oivalluksia –palvelu on suunnattu erityisesti asiakkaille, jotka kaipaavat vinkkejä, mutta mielellään osallistuvat myös itse pihan suunnitteluun ja toteutukseen. Ideoita ja oivalluksia –palvelu tukee asiakkaan tekemiä valintoja tarjoamalla ideoita toivotun tunnelman luomiseen ja pihan käytöllisten mahdollisuuksian hahmottamiseen. Palvelu sopii sekä kevyeen kohennukseen että suurempaankin projektiin omatoimiselle tekijälle.

Osasuunnitelma
Osasuunnitelmapalvelussa asiakas saa luonnossuunnitelman koko suunniteltavasta pihasta ja lisäksi yksityiskohtaisen suunnitelman valitsemastaan osakokonaisuudesta, kuten istutusalueista. Palvelu on  suunnattu erityisesti vanhan pihan uudistuksiin, joissa tarkoitus ei ole muuttaa kaikkea kerralla sekä uudiskohteisiin asiakkaille, jotka kaipaavat varmistusta ainoastaan eniten askarruttaviin valintoihin.

VALITTAVISSA OLEVAT OSAKOKONAISUUDET

  • Kiveysalueet
  • Istutussuunnitelma
  • Rakenteet
  • Valaistus
  • Vesiaihe
  • Leikkipaikka
  • Oleskelualue
  • Sisääntulo
  • Pihan hoito-ohje

Kokonaissuunnitelma
Kokonaissuunnitelma on tarkka pihasuunnitelma, joka sisältää toimintojen sijoittelut, maaston muotoilut, pintavesien ohjailut, materiaalivalinnat,  kasvillisuus-, leikki-, ja pinnoitettavien alueiden, peruspihavalaistuksen, puurakenteiden; terassit, pergolat sijoittelun, pysäköintialueen, lumenkasauspaikan ja hyötypuutarhan suunnittelun. Lisäksi kokonaissuunnitelmamme sisältää erillisen kasvi- ja materiaaliluettelon, sekä työohjeen. Kokonaissuunnitelma on suunnattu asiakkaalle, joka kaipaa tarkkaa suunnitelmaa koko pihasta tai aikoo teettää pihan urakoitsijalla.

KOKONAISSUUNNITELMA SISÄLTÄÄ:
- Tunnelmakollaasin, jossa kuvin ja/tai sanoin esitetään ideoita toivotusta tyylistä ja tunnelmasta.
- Mittatarkan suunnitelman koko pihasta, pohjana asiakkaan toimittama asemakaavakuva
- Kasviluettelon, kasvin tieteellinen ja kotimainen nimi, taimikoko, määrä
- Materiaaliluettelon valituista materiaaleista tuote-, väri-, koko- ja määrätiedot
- Työohjeen, jonka avulla suunniteltu kohde on mahdollista rakentaa
- Kustannusarvion
- Tarkan pihasuunnitelman perusteella urakoitsija pystyy laskemaan hinta-arvion pihasta.

Katso lisää suunnitelmamallista Uudistimen sivulta tästä!

Katso Uudistimen sivulta suunnitelmien hintatiedot – tästä!

Hyvin suunniteltu

Greenhomen logosuunnittelumalli